tiistai 2. helmikuuta 2010

Ostamme purjeveneheloja

Purjehduskausi 2010 lähenee hiljalleen ja kansiremontissakin näkyy jo jonkinlaista valoa tunnelin päässä. Alkaa siis olla korkea aika ryhtyä jahtaamaan heloja Kisenin rikaamista varten. Inventaarion ja alustavan rikaussuunnitelman mukaan tarvitsemme uusia osia kasakaupalla. Heloitusta varten ostoslistalla on ainakin:

- rapulukkoja ja köysilukkoja, isoja ja pieniä
- pylpyröitä, lähes kaiken mallisia, ennen kaikkea pieniä ja keskikokoisia (kehrän halkaisija 30-60 mm)
- läpivientejä ja köydenohjaimia, ja
- fokan ja storan levankikiskot sekä -vaunut

Lisäksi tarvitsemme ankkurin, ajovalot, pilssipumpun ja paljon muita katsastustarvikkeita.

Jos sinulla on käyttämätöntä purjevenetavaraa tai tiedät mistä niitä kannattaa huudella, laita viestiä osoitteeseen kisen(a)netti.fi tai jätä kommentti yhteystietoineen tähän alle niin otamme yhteyttä.

2 kommenttia:

 1. moron,
  minulla olisi monenlaisia purjeveneen heloja. Olleet joskus kutosessa, johon on uusittu heloja. Löytyy myös alumiinimasto, vantteja, ankkuri, käsikäyttöinen pilssipumppu (pitkävartinen), puinen spiirapuomi jne. Ilmoittele jos kiinnostuit.
  v-m

  VastaaPoista
 2. Terve V-M,
  tuossa on paljonkin mistä voisimme olla kiinnostuneita. Voisiko tavaroita tulla vilkaisemaan tai onko sinulla heloista ja esimerkiksi pilssipumpusta ja ankkurista kuvia? Soittele (040 5900 313) tai laita viestiä osoitteeseen kisen(a)netti.fi, niin pohditaan lisää!

  VastaaPoista