perjantai 16. huhtikuuta 2010

Myytävänä Andersenin kaksinopeusvinssit - myyty

Myydään kaksi kappaletta Kisenistä tarpeettomaksi jääviä itsejalustavia Andersen 28 ST -kaksinopeusvinssejä. Vinssit ovat mitä ilmeisemmin olleet veneessä kohtalaisen vähän aikaa, koska niiden aluslevyt ja kiinnitykset olivat selvästi uusia. Tarkempaa ikää en osaa sanoa, koska vinssit on asennettu edellisen omistajan aikana.


Myytävänä olevat Andersen 28ST vinssit

Molemmat vinssit ovat erinomaisessa teknisessä kunnossa, eikä niissä ole merkittäviä havaittavia kulumisen jälkiä. Kammen lukon ympäristössä on rosterin pinnassa muutamia ohuita viiruja, mutta muuten vinssit ovat lähes virheettömässä kunnossa.

Vinssien halkaisija on 125 mm ja korkeus 151 mm. Vinssit sopivat 8 - 14 mm köysille ja skuuttivinsseiksi noin 20-30 m2 genualle tai 40-60 m2 storalle. Fallivinsseinä käyvät isommillekin purjeille.


Vinssi ylhäältä päin ja sen mallimerkinnät

Vinsseissä on rosterirummut ja pronssinen runko sekä rattaat. Laakerit, rattaat ja keskiakseli ovat kaikki hyvin öljytty ja ilmeisesti olleet huolellisella huollolla. Vinssien mukana tulee alkuperäinen Andersenin vinssikahva.

Vinssit on varustettu kaksinopeustoiminnolla. Myötäpäivään pyöritettäessä välityssuhde on 1:1,3 ja vastapäivään pyöritettäessä 1:3,7. Vinssin kammen vipuvoimalla kokonaisvääntövoima on 1:26,5.


Vinssi avattuna ja kaikki rattaat näkyvillä

Vinssien hintapyyntö on 1 000 eur, sisältäen kaksi vinssiä ja vinssikahvan. Jos olet kiinnostunut ostamaan vinssit, ota yhteyttä sähköpostilla kisen(a)netti.fi tai 040 5900 313 / Matias. Vinssit on myyty.

Tarkemmat tekniset tiedot vinsseistä löytyvät parhaiten Andersenin nettisivuilta tai vinssien käyttöohjeesta. Andersenin Suomen maahantuojalla uudet samanlaiset vinssit maksavat 870 eur / kpl (pdf).

Kuten aikaisemmin mainittu, ostamme erilaisia purjeveneheloja. Ennen kaikkea tarvitsisimme pylpyröitä ja rapulukkoja - jos sinulla on käyttökelpoista tavaraa myytävänä, ote yhteyttä osoitteeseen kisen(a)netti.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti